Fa in asa fel incat beneficiile produsului sa fie cat mai clare. Pe langa utilitate reala, frumusetea sau chiar notorietatea produsului, ce oferi dincolo de asta? Fa clar pentru consumator  cere sunt beneficiile cheie pe care produsul le aduce pentru el, cum ar fi garantiile sau service-ul post-vanzare.

Trebuie intelese cat mai bine motivatiile cumparatorului. Atunci cand prezinti produsul clientului, trebuie sa ai în vedere faptul ca cele mai de succes produse si servicii sunt cele cumparate, nu vandute. Ele sunt cumparate de catre persoane care au o nevoie, si cred ca produsul va satisface acea nevoie. Cu toate acestea, acest lucru este adesea mai degraba rezultatul publicitatii decat al vanzarii. Vanzarea de produse, mai degraba decat doar oferirea spre vanzare implica aproape întotdeauna si o componenta emotionala.

Rezerva-ti ceva timp si pentrua studia partea de marketing a produsului. Ce imagini si promisiuni au fost create prin marketing pentru produsul pe care încerci sa il vinzi? Cum poti continua aceasta tema acolo unde se pare ca este cel mai indicat pentru a mentine satisfactiile promise de marketing?

În timpul prezentarii, trebuie sa confirmarea faptului ca potentialul va dori sau va avea nevoie de produsul tau.  Veti avea nevoie sa faci acest lucru printr-o serie de metode, inclusiv observarea reactiilor lui, ascultandu-l cu atentie si punandu-i întrebari clare despre ceea ce au de fapt nevoie.

Daca vizitezi potentialul client chiar la biroul sau, studiaza-i peretele si biroul. Ce poze, postere, imagini sau imagini poti vedea? Exista imagini de familie, casa, vacante pe care va va oferi cu o conexiune la dorintele acestei persoane?

Fa publicitate produsului tau, dar cunoaste-ti inainte potentialul client si trateaza-l cu respect pentru a avea succes in vanzarea pe care vrei sa o faci.






Leave a Reply.